Wat is Medipim?

De meest uitgebreide online database van geneesmiddelen, parafarmacie en cosmeticaproducten exclusief voor medische professionals. Integreer en gebruik onze productafbeeldingen en documentatie in al jouw toepassingen.

  • Bevat op dit moment informatie van ongeveer 150.000 courante artikelen zoals geneesmiddelen, parapharmacie- en cosmeticatproducten.
  • Het Medipim platform wordt dagelijks bijgewerkt. Dankzij het verzamelen en aanvullen van data vanuit verschillende medische bronnen is het de meest uitgebreide database van België.
  • Via de API wordt Medipim geïntegreerd met webshops, apps, robots en touchscreens.

Voor wie is Medipim?

Het platform als basisabonnement

Met dit basisabonnement kan je alle product- en beeldinformatie van meer dan 150,000 farmaceutische producten online raadplegen.

Medipim in partner oplossingen gebruiken

Medipim afbeeldingen en productinformatie gebruiken in een platform dat ontwikkeld is door een partner.

 

Medipim in jouw maatwerk oplossing integreren

Medipim afbeeldingen en productinformatie gebruiken in uw op maat gemaakte webshop of app.

Medipim voor industrie & producenten

Deel uw productinformatie rechtstreeks en automatisch met 2500 apothekers en op 900 webshops in België.

Medipim is een initiatief van

Febelco is de grootste medische groothandel in België en beschikt over zowat alle geneesmiddelen en gezondheidsproducten. In het magazijn van Febelco is een vaste fotostudio opgericht voor het beeldmateriaal van Medipim.

MediPlanet – PharmaPlanet verstrekt dagelijks informatie aan meer dan 30.000 artsen, apothekers, veeartsen, tandartsen en andere gezondheidsprofessionals. MWS zet haar know-how en netwerk binnen de medische wereld in om het Medipim platform te verrijken.

Baldwin is een full-service e-commerce bureau dat meer dan 100 webshops ontwikkeld heeft. De Baldwin developers hebben het platform en de API ontworpen die de integratie met elk open en gesloten platform mogelijk maakt.

Ons team

Nele Deprez

Operationele Manager

nele@medipim.be

Lobke Malfait

Media Manager

lobke@medipim.be