Medipim, je onuitputtelijke bron van digitale content

In een competitieve wereld maak je het verschil met je dienstverlening. Niet alleen aan de toonbank, maar ook met je digitale kanalen. Je kunt bijvoorbeeld je webshop koppelen aan een afhaalautomaat, zodat patiënten hun medicatie eender wanneer kunnen ophalen. Of producten die je niet op stock hebt tonen op een touchscreen en vervolgens thuis leveren. Al je digitale platformen moeten recente afbeeldingen en productinformatie bevatten.

Kies uit meer dan 150.000 up-to-date producten

Dankzij de uitgebreide API is de database te integreren in elk open of gesloten platform. Dat betekent dat je je online apotheek automatisch kan voeden met afbeeldingen en beschrijvingen van meer dan 150.000 farmaceutische producten. Het is onbegonnen werk om daar zelf voor te zorgen. Via de API worden alle beelden en productinformatie op je webshop, schermen en automaten automatisch up-to-date gehouden. Op die manier krijgen jij en meer dan 2500 apothekers meer tijd voor de patiënten, meer ruimte voor service.

Ken je onze voordelige partnerabonnementen al?

Medipim steunt je in het uitbouwen van al je digitale kanalen met 3 aantrekkelijke jaarabonnementen voor partnerplatformen: - SOFT: Medipim in je apotheeksoftware - SIGN: Medipim op jouw schermen en automaten - WAPP: Medipim op jouw webshop of app Gebruik je verschillende partnerplatformen? Dan krijg je een mooie korting. Wil je Medipim integreren in een maatwerk oplossing? Dat kan met onze maatwerk abonnementen.