Medipim, jouw onuitputtelijke bron van digitale content.

Wil je de foto's en productinformatie enkel raadplegen?
Of wil je de beelden en beschrijvingen integreren in je online apotheek en touchscreens?
Ontdek de verschillende abonnementen.


Maak het verschil met je service, ook digitaal

In een competitieve wereld maak je het verschil met je dienstverlening. Niet alleen aan de toonbank, maar ook met je digitale kanalen.

Je kunt bijvoorbeeld je webshop koppelen aan een afhaalautomaat, zodat patiënten hun medicatie eender wanneer kunnen ophalen. Of producten die je niet op stock hebt tonen op een touchscreen en vervolgens thuis leveren.

Al je digitale platformen moeten recente afbeeldingen en productinformatie bevatten. Het is onbegonnen werk om daar zelf voor te zorgen. Gelukkig is er Medipim!

Er bestaan verschillende abonnementen

online consultatie van farmaceutische productenOnline consultatie

Onbeperkt beelden, beschrijvingen, pilfoto's en bijsluiters consulteren om jouw patiënten beter te informeren, dat kan met ons basisabonnement.

medipim partnerabonnementenPartnerabonnementen

Je wilt de Medipim data activeren in een platform ontwikkeld door een partner? Bekijk onze partnerabonnementen en de korting bij gecombineerd gebruik. 

Maatwerkoplossingen

Je wilt de Medipim data integreren in jouw op maat gemaakte online apotheek of applicatie: kies het aantal producten dat je wilt integreren.

Fotografiedienst

Zet je assortiment in de kijker met afbeeldingen van hoge kwaliteit voor brochures, websites en touchscreens. 360°-opnames ook mogelijk.