Medische Product Informatie Manager

Medipim is de meest uitgebreide online database van geneesmiddelen, parafarmacie en cosmeticaproducten exclusief voor medische professionals. Integreer en gebruik onze productafbeeldingen en documentatie in al jouw toepassingen.

Wist je dat...

Wist je dat de beelden en de productbeschrijvingen op jouw online apotheek afkomstig zijn van Medipim? Sinds kort gebeurt de facturatie niet langer via de partner maar rechtstreeks door Medipim. Dit biedt je flexibiliteit en transparantie.

Daarom ontvang je binnenkort een factuur van ons. Met je WAPP abonnement van €159/jaar mag je de Medipim data integreren in al jouw e-commerce kanalen, zoals een online apotheek, een app of een ander e-commerce platform. Heb je al een Medipim abonnement voor je apotheeksoftware of voor je automaat? Dan krijg je een mooie korting.

Ontdek hier jouw korting

Wat doet Medipim voor jou?

In een competitieve wereld maak je het verschil met je dienstverlening. Niet alleen aan de toonbank, maar ook met je digitale kanalen. Die digitale kanalen moeten recente afbeeldingen en productinformatie bevatten. Het is onbegonnen werk om daar zelf voor te zorgen. Door Medipim te koppelen aan je online apotheek, schermen en automaten, worden alle beelden en beschrijvingen van meer dan 150.000 producten automatisch up-to-date gehouden. Op die manier krijgen jij en meer dan 2500 apothekers meer tijd voor de patiënten, meer ruimte voor service.

  • SOFT: € 89/jaar
    Medipim in je apotheeksoftware
  • SIGN: € 159/jaar
    Medipim in je schermen en automaten
  • WAPP: € 159/jaar
    Medipim in je online apotheek of app

Medipim steunt je in het uitbouwen van al je digitale kanalen, met 3 aantrekkelijke jaarabonnementen voor partnerplatformen.